Lyceo

Lyceo

Naschoolse huiswerkbegeleiding en studiebegeleiding

 

Samenwerking CSG Dingstede en Lyceo
Lyceo biedt naast huiswerkbegeleiding ook studiebegeleiding aan op CSG Dingstede. Bij studiebegeleiding krijgt een leerling het complete pakket aangeboden: individuele coaching, ondersteuning bij het plannen van het huiswerk, het nakijken en overhoren van het gemaakte huiswerk door begeleiders én 1-op-1 vakinhoudelijke begeleiding om achterstanden op vakken bij te kunnen werken. Zo groeit de leerling in studievaardigheden en in vakinhoudelijke kennis. Het aanleren van studievaardigheden kost tijd, inzet en motivatie, maar op den duur zal de leerling zelf thuis aan de slag kunnen met het huiswerk. Ouders kunnen de ontwikkelingen volgen in het leerlingvolgsysteem van Lyceo. Deze begeleiding is voor leerlingen van alle niveaus en alle leerjaren.
Zerina Breuker is als vestingcoördinator verantwoordelijk voor de CSG Dingstede-vestiging. Wanneer u vragen heeft kunt u altijd een afspraak met haar maken.

 

Effectiever huiswerk maken
Als kinderen effectiever hun huiswerk leren maken, merken ze dat er ook nog tijd overblijft voor de dingen die zij ook belangrijk vinden. Lyceo helpt daarbij. Huiswerkbegeleiding is gericht op het aanleren van duurzame studievaardigheden. Voor uw kind betekent dat minder stress, meer vrije tijd en hopelijk hogere cijfers. Lyceo biedt drie, vier of vijf dagen per week huiswerkbegeleiding aan van 13.30 uur tot 17.30 uur. Dagen en tijden zijn uiteraard in overleg.

 

Extra examenbegeleiding op school
De slagingskans van uw zoon/dochter vergroten? Om ervoor te zorgen dat uw kind zich optimaal kan voorbereiden op de examens, organiseert CSG Dingstede, in samenwerking met Lyceo, examentrainingen.

 

Nu inschrijven
Om het u zo makkelijk mogelijk te maken, is er op de website van Lyceo een speciale pagina gemaakt waarop leerlingen van CSG Dingstede zich kunnen inschrijven voor één of meerdere examentrainingen.
Dankzij de samenwerking met Lyceo kunt u een examentraining boeken tegen een sterk gereduceerd tarief. U vindt de tarieven op de inschrijfpagina van de school: www.lyceo.nl/dingstede.
Wij raden u aan niet te lang te wachten met inschrijven, aangezien het aantal plaatsen beperkt is.

 

Meer informatie?
Voor meer informatie over huiswerkbegeleiding kunt u contact opnemen met Zerina Breuker, tel: 06 – 30371267 e-mail: zerina.breuker@lyceo.nl
Op www.lyceo.nl vindt u uiteraard ook meer informatie over de werkwijze, tarieven etc.